GODKJENT HEISINSTALLATØR

Home

NYHETER

SOMMER 2014

IHeis  as er nå godt etablert i markedet, og har fått mange nye kunder. Det er flott, og vi ønsker nye kunder velkommen! En del store jobber er ferdigstilt, og nye er på gang. Vi har god ordretilgang, og har godt med arbeid utover våren.


iHeis har lave indirekte kostnader, og sunn økonomi. Vi har gode og rimelige løsninger som passer kundene godt. Våre kunder er gjerne kostnadsbevisste, men har også et ønske om litt ekstra for pengene. Vi opplever også at våre underleverandører strekker seg langt for å imøtekomme våre ønsker.


Nå står en ”vanlig” ombygging i Kristiansand sentrum for tur. En 30 år gammel hydraulisk heis skal moderniseres og forlenges. Kunden ønsker å beholde mest mulig av det gamle utstyret, i tillegg skal heisen gå 3,2 meter høyere, og få med en ekstra etasje. Dette er ikke noe problem. I tillegg skal det monteres nye innerdører, og omkring 10 pålegg fra heiskontrollen skal utbedres. Slike jobber er perfekt for oss i iHeis as!


Vår svenske samarbeidspartner GMV leverer robust og rimelig hydraulisk utstyr. Det viser seg at hydraulikkmarkedet tar seg litt opp igjen. Flere og flere ser miljøproblemene med kraftige permanente Neodymium magneter, og standby energiforbruk. Det er tross alt bedre med ventiler som stenger, og trenger minimalt med strøm for å åpne. Gravitasjonens lover fungerer ved både jordskjelv og strømbrudd. Mineralolja blir ofte erstattet med bioolje fra planter, uten skadelige gasser.


Lm-LiftMaterial var innom for å presentere sine nyheter. Tyskerne er meget presise og pålitelige. Her kan vi være trygge på at alt ”går etter boka”. Leveringstid på tysk materiell er 10-16 uker.


Vi har samarbeidsavtale med Securitas om alarmmottak og eventuelle reaksjoner ved alarm. For å redusere kostnader og spare våre montører, kan Securitas sine vektere med spesialkompetanse, hurtig bistå dersom noen skulle sitte fast inne i heiskupèen. Våre montører vil da reparere heisen påfølgende arbeidsdag, eller etter avtale.

ALLE TRENGER ET LØFT AV OG TIL

Kontakt iHeis as for en hyggelig heisprat. Det vil nok lønne seg...

VI KOSER OSS!

Våren er kommet, og snart er det sommer!

Her oppe på den nordlige halvkule har vi nå perfekte forhold for en tur ut i det fri. Ta en tur i skogen, og se den flotte naturen vi har.